Afaceri la Cheie - GHID PRACTIC - Cultivarea legumelor in sistem ecologic

Afaceri la Cheie - GHID PRACTIC - Cultivarea legumelor in sistem ecologic

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
, , , ,
Pagini:
N/A
Format:
CD
Anul aparitiei:
2013
ISBN:
978-973-722-418-7
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret vechi: 116.55 RON
Pret actual: 95.55 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Afacere pe timp de criza: Castiga 27.500 euro/an din cultivarea legumelor ecologice!

A produce legume in sistem de agricultura ecologica, a practica agricultura ecologica inseamna, inainte de toate, a produce SANATATE. Indiferent ce tip de om de afaceri sunteti (exclusiv pragmatic sau preocupat si de caracterul benefic al produselor sale), singurul lucru important din perspectiva profitului si a planului dvs. de marketing este acela ca agricultura ecologica este foarte bine vazuta si sprijinita la nivel mondial!

Pentru a porni chiar ACUM o afacere de 5 stele, va oferim un nou bestseller al seriei Afaceri la Cheie: GHID practic - Cultivarea legumelor in sistem de agricultura ecologica – o afacere la cheie pe CD!

Pentru 1 ha de pamant, investitia initiala se reduce la aproximativ 5.000 de euro, bani cu care va puteti procura cateva mijloace fixe necesare unei munci usoare, dar eficiente: rotosapa, cultivator, freza legumicola, unelete pentru gradinarit, ladite pentru transport si stocat, depozit pentru stocarea legumelor produse, spatiu pentru rasaduri etc. asta in cazul in care nu detineti deja o mare parte dintre acestea. Detalii amanuntite despre acesta gasiti in lucrare in capitolul 2 - planul afacerii.

Avantajele acestei afaceri la cheie
  1. Este cea mai profitabila afacere familiala care se poate desfasura intr-o ferma agricola relativ mica (2-10 ha)
  2. Toate mesele si felurile de mancare contin legume! Cine nu stie are de-a face cu doctorul! Astazi, din ce in ce mai multa lume acorda atentie sporita alimentatiei sanatoase, naturale
  3. 72% din piata europeana cere produse "bio" ! Putem fi chiar noi furnizorii, nu? Piata sigura de desfacere este un atu perfect pentru o afacere profitabila
  4. Conditiile pedo-climatice din tara noastra se preteaza la obtinerea cu usurinta a unor culturi ecologice variate si atat de dorite de piata europeana! Indiferent ca sunt tomate, ardei, vinete, pepeni galbeni si verzi, se pot obtine productii de calitate. Ce inseamna asta pentru dvs.? Bani, foarte multi bani!
Cu alte cuvinte, achizitionand lucrarea Ghid Practic – Cultivarea legumelor in sistem de agricultura ecologica, veti avea la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie pentru a:

- va ocupa de managementul acestei afaceri la cheie profitabile;
- va ocupa personal sau a colabora cu cineva in activitatea propriu-zisa de agricultura ecologica.

Cele trei sectiuni, concepute de specialisti in agricultura ecologica si de specialisti in planuri de afaceri la cheie, fac din lucrarea GHID PRACTIC – Cultivarea legumelor in sistem de agricultura ecologica (din cadrul colectiei Agricultura Ecologica a seriei bestseller Afaceri la Cheie) un instrument de lucru cu o functionalitate greu de egalat:

Planul de afaceri – va prezinta detaliat "drumul" pe care trebuie sa il parcurgeti atunci cand va hotarati sa deveniti dezvoltatori ai acestei afaceri . Utilitatea lui este atat interna (ca instrument de lucru in cadrul societatii avand ca obiect de activitate dezvoltarea unei afaceri la cheie cu legume cultivate in sistem de agricultura ecologica), cat si externa (pentru obtinerea unei finantari sau pentru a realiza un parteneriat strategic cu o alta firma implicata in agricultura ecologica).

Certificarea legumelor ecologice si reglementarile specifice cultivarii legumelor in sistem de agricultura ecologica – descoperiti in acest capitol care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a va certifica legumele produse in sistem de agricultura ecologica, precum si toata legislatia specifica acestei afaceri la cheie (Cultivarea de legume in sistem de agricultura ecologica), la zi.

Aceasta lucrare este unica pe piata din Romania. Singura posibilitate de a intra in posesia lucrarii GHID PRACTIC - Cultivarea legumelor in sistem ecologic este prin comanda directa. Nu mai asteptati! Acum este sansa dvs. de a face bani! Profitati!

Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
Pachete produse
CD Proceduri contabile pentru ONG CD Formularele obligatorii pentru Departamentul Contabilitate CD Manual de Politici Contabile pentru ONG Pret standard761.25 RON Pret promotional494.55 RON Economisiti 266.70 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2014-09-12 17:12:58
Adaugat de:

nu ma gandeam cat de mult este de munca pentru o astfel de afacere, dar nu stiuam nici cate satisfactii ai cand lucruruli incep sa mearga! am achizitionat acest cd cand eram somer si acum am afacerea mea.

( 5 / 5 )2014-01-22 17:18:12
Adaugat de:

pentru ca se pune accentul pe eco, bio si natural, m-am gandit sa imi fac si eu o astfel de ferma si acest ghid imi ofera exact pasii pe care trebuie sa ii urmez. exact ce cautam!


Spune-ti parerea despre
Afaceri la Cheie - GHID PRACTIC - Cultivarea legumelor in sistem ecologic
7 + 9 =