10 afaceri care pot fi demarate cu mai putin de 500 de euro

10 afaceri care pot fi demarate cu mai putin de 500 de euro

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret vechi: 116.55 RON
Pret actual: 95.55 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

10 afaceri care pot fi demarate cu mai putin de 500 de euro


Cele mai accesibile 10 afaceri care pot fi demarate la ora actuala in Romania!

Avantajul lor? Necesita o investitie initiala de doar cateva sute de euro!

CD-ul 10 afaceri care pot fi demarate cu mai putin de 500 de euro cuprinde afaceri accesibile si lipsite de risc, afaceri ideale pentru a lua un start optimist si profitabil!
Cele mai multe dintre aceste 10 super-afaceri pot fi desfasurate din confortul apartamentului propriu, deci nu va trebuie un spatiu special de productie, un magazin sau un birou prezentabil unde sa primiti clientii.

Cu numai cateva sute de euro, puteti demara o activitate simpla, frumoasa, aducatoare de profit! O afacere a carei viabilitate o puteti verifica foarte usor in primele doua saptamani, realizand si comercializand produsele/serviciile in cauza!

Daca sunteti in cautarea unei idei de afaceri pe care sa o transformati in AFACEREA DVS. si care sa va scape de stresul financiar al zilei de maine, atunci sunteti exact unde trebuie!

CD-ul 10 afaceri care pot fi demarate cu mai putin de 500 de euro este o sursa de informatii unice si extrem de valoroase, pe care pur si simplu nu le gasiti in alta parte.

Cele mai multe dintre aceste 10 afaceri sunt ideale pentru a fi desfasurate in timpul dvs. liber, seara sau in weekend. Testati-le fara nicio grija si apoi, in functie de cum merg lucrurile, decideti in deplina cunostinta de cauza daca doriti sa le dezvoltati sau sa le pastrati la stadiul de afacere de familie.


Cele 10 idei de afaceri constituie, daca vreti, mini-planuri de afaceri care pot fi urmate pas cu pas. Gasiti aici adevarate secrete de afaceri obtinute in urma unor interviuri ample cu intreprinzatori autohtoni care chiar obtin un profit consistent cu aceste afaceri si care stiu cel mai bine ce si cum trebuie facut.

Pachete produse
Ghidul Directorului SRL Ghid practic de Securitate si Sanatate in Munca Modele si Formulare de Legislatia Muncii si Salarizare Obligatorii Pentru Institutiile Publice Pret standard999.60 RON Pret promotional799.05 RON Economisiti 200.55 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2016-11-29 21:40:03
Adaugat de:

ar fi ceva bun daca este adevarat si chear sunt interesatde a construi ceva ce sa-mi aduca un venit in plus fata de salariu

( 5 / 5 )2014-05-09 12:29:23
Adaugat de:

eu am ramas fara job si nu gaseam nimic sa muncesc si asa am demarat o afacere cu produse hendmade. am vazut pe cd-ul acesta si alte idei accesibile.


Spune-ti parerea despre
10 afaceri care pot fi demarate cu mai putin de 500 de euro
3 + 10 =
x
Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017
"Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017"