Revista Romana de Protectia Datelor - abonament 12 luni

Revista Romana de Protectia Datelor - abonament 12 luni

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Livrare gratuita
Autor(i):
,
Pagini:
24
Format:
Tiparit
Anul aparitiei:
2018
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 781.2 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Pe 25 mai 2018 incepe sa se aplice Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale (GDPR)! Amenzile pentru incalcarea lui sunt printre cele mai dure prevazute de legislatia europeana!

De ce este vital pentru orice firma sa cunoasca problematica protectiei datelor personale?
Incepand cu 25 mai 2018 intra in vigoare Regulamentul UE nr. 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale (GDPR), care spune, in principiu, ca informatiile pe care le detineti despre clientii dvs. (nume, adresa, adresa de e-mail etc.) sunt informatii CONFIDENTIALE si nu pot circula liber! 

Ele trebuie protejate, iar responsabilitatea protejarii lor va revine in intregime dvs.! 

Regulamentul este foarte strict in acest sens si prevede amenzi aspre pentru abateri, de pana la 4% din cifra de afaceri. Specialistii spun ca el introduce o adevarata revolutie in domeniu, prin prisma impactului pe care il va avea asupra bunului mers al tuturor afacerilor, mici sau mari, din Europa si nu numai.

Ce inseamna “date cu caracter personal”?

Date personale sunt:
• numele clientilor dvs.
• adresele lor de domiciliu sau de e-mail
• datele cartilor de identitate
• informatiile despre convingerile lor politice sau despre starea lor de sanatate etc.

Toate aceste date intra, cum spuneam, sub incidenta Regulamentului General privind Protectia Datelor Personale, cu obligatii clare privind prelucrarea si diseminarea lor. 

Atentie! Modificarile ce intra sub incidenta Regulamentului General privind Protectia Datelor personale au impact asupra:
  • managerilor de departament
  • managerilor de vanzari
  • managerilor de HR
pentru ca aplicarea acestor noi reglementari se rasfrange asupra tuturor departamentelor unei companii.

Revista Romana de Protectia Datelor are meritul ca explica impecabil, absolut toate problemele sensibile care apar (probleme de intelegere a Regulamentului, dar si probleme de procedura), prin intermediul unor articole clare, 100% profesioniste si care puncteaza chestiuni mai putin cunoscute (dar extrem de importante).

Revista va contine:
  • raspunsuri la intrebari fierbinti ridicate de Regulamentul privind Protectia Datelor Personale
  • ultimele noutati si evolutii cu privire la aplicarea Regulamentului, atat in ceea ce priveste reglementari si/sau decizii ale Autoritatii Nationale, cat si in ceea ce priveste evolutiile la nivel european
  • solutii practice, oferite de avocati specializati în DATA PROTECTION, de natura sa ajute la implementarea in cadrul organizatiilor a cerintelor legale
  • sugestii pentru evitarea amenzilor la care sunt expusi operatorii.

Format: A4, tiparit, 24 de pagini/numar, aparitie lunara
Continut: instructiuni vitale si extrem de eficiente pentru punerea in aplicare a Regulamentului nr. 679/2016 si evitarea unor amenzi extrem de dure.

Pachete produse
CD Manual de politici contabile 2018 Newsletter Monitorul Contabil Pret standard583.80 RON Pret promotional416.85 RON Economisiti 166.95 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2018-03-20 11:18:45
Adaugat de:

GDRP-ul asta a bagat frica in noi si nu stiam de unde sa apucam acest regulament. Aceasta revista este foarte utila si o recomand cu incredere.


Spune-ti parerea despre
Revista Romana de Protectia Datelor - abonament 12 luni
5 - 4 =