Fii genial - Tactici pentru a reusi la testele de aptitudini

Fii genial - Tactici pentru a reusi la testele de aptitudini

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Pagini:
296
Format:
14.5cm x 20.5 cm
Anul aparitiei:
2012
ISBN:
978-973-722-500-9
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret vechi: 38.85 RON
Pret actual: 25.2 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere


Vizezi la un nou job?

Atunci, esti la curent cu noile proceduri de recrutare si selectie a angajatilor?
Chiar daca slujba ta nu este o chestiune de viata sau de moarte, ar fi util ca angajatorii si, in primul rand, tu, sa stiti care sunt abilitatile, calitatile tale de a te descurca intr-o anumita functie.

SHL, lider global in evaluarea abilitatilor la locul de munca opereaza in mai mult de 50 de tari (peste 30 de limbi), sprijina mii de organizatii in selectarea si dezvoltarea personalului. Compania dezvolta si publica o gama variata de teste psihometrice pentru toate nivelurile si sectoarele de activitate. In cartea "Fii genial! Tactici pentru a reusi la testele de aptitudini" gasesti materiale-mostra cu teste verbale, numerice si schematice.

De asemenea, lucrarea de fata cuprinde probleme provocatoare si amuzante, propuse de catre David Singmaster, profesor de matematica si cercetator cu o vasta experienta in a inventa probleme cu grad sporit de dificultate.

Testele din carte se refera la chestionare de personalitate, teste de aptitudine, probleme de simulari de afaceri (role-play) si exercitii de prezentare si abordare a unei discutii de afaceri. Dar si teste mai putin obisnuite, cum ar fi grafologia sau analiza scrisului de mana, cu rol tot mai preponderent in procedurile de selectare si recrutare.

Cartea se adreseaza nu numai candidatilor, dar si angajatorilor.

Pregatirea ta conteaza!
Te pregatesti sa sustii un interviu important?


Atunci aceasta este o carte vitala pentru succesul tau. Lucrarea pune accent pe testele de rationament verbal, de rationament numeric, chestionarele de personalitate, exercitiile de afaceri, cu o aplicabilitate intr-o gama variata de joburi.

Prima parte a cartii ofera indicii si sugestii legate de cum ar trebui sa te pregatesti in prealabil pentru teste din punct de vedere intelectual, psihologic si practic. Nu lipsesc nici informatiile despre lucrurile la care trebuie sa te astepti sau cum sa te asiguri ca performanta ta din acea zi sa fie buna. Exemplele cu diferite tipuri de intrebari si teste te ajuta sa treci „hopul” cu brio.

Partea a doua a cartii ofera alte exercitii si intrebari, existand posibilitatea verificarii rezultatelor tot aici, lucru deosebit de practic.

Partea a treia este destinata informatiilor utile atat pentru angajati, cat si pentru candidatii care trebuie sa sustina aceste teste.

Afla de ce angajatorii considera necesara sustinerea acestor teste si de ce trebuie sa vezi si tu acest lucru ca fiind unul firesc.

 Testele pot fi folosite pentru:

• Selectarea joburilor
• Selectarea unor anumite functii in cadrul organizatiei
• Selectarea pentru promovare
• Selectarea pentru initiative de dezvoltarea a personalului
• Sprijin in alegerea carierei.

Cui sunt recomandate aceste teste?

• Absolventilor de universitate
• Persoanelor care vor sa promoveze in special in functii de management
• Persoanelor care fac schimbari in cariera lor
• Angajatilor care solicita orice fel de program de dezvoltare.

Dupa cum stim, angajatorii de confrunta cu o piata in schimbare rapida, iar testarea devine cea mai buna decizie cand vine vorba de selectarea personalului potrivit, pentru posturi corespunzatoare.Pachete produse
CD Manual de politici contabile 2018 Newsletter Monitorul Contabil Pret standard583.80 RON Pret promotional416.85 RON Economisiti 166.95 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2015-05-26 12:10:35
Adaugat de:

interesanta cartea asta si utila pentru a-ti autoevalua capacitatile.

2012-05-06 20:11:41
Adaugat de:

Nu mai regasesc ,,Arta de a negocia, 184 reguli speciale care te ajuta sa devii imbatabil in orice disputa", din pacate...Ne -ar bucura o reeditare!! Poate o aveti in vedere! Cu aprecieri, Lia Vana, Craiova


Spune-ti parerea despre
Fii genial - Tactici pentru a reusi la testele de aptitudini
10 + 10 =