Totul despre Fondul de Mediu: taxe, contributii, penalitati

Totul despre Fondul de Mediu: taxe, contributii, penalitati

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Anul aparitiei:
2016
Editura:
Rentrop si Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 147 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-45

Descriere

Totul despre Fondul de Mediu: taxe, contributii, penalitati este o lucrare completa care explica si exemplifica in detaliu obligatiile aduse de OUG nr. 196/2005.

Au fost introduse nu mai putin de 10 taxe obligatorii legate de gestionarea ambalajelor, anvelopelor, pungilor pentru cumparaturi, uleiurilor uzate etc. – scopul fiind o mai buna protectie a mediului si atingerea unor obiective de reciclare a acestor materiale, conform directivelor europene.
Aceste taxe vizeaza practic toti agentii economici si ele constituie in perioada actuala subiectul unor controale foarte stricte din partea Agentiei de Mediu, pe fondul semnalarii, in ultimul timp, a unor metode de inselare a legii. 

Se verifica in special, daca aceste taxe au fost calculate si declarate corect si daca au fost platite la termenele foarte stricte prevazute de OUG nr. 196/2005. Iar sanctiunile in caz de neregula sunt dure: de exemplu, nedepunerea la termen a declaratiilor privind aceste taxe se sanctioneaza cu amenda intre 1.000 si 5.000 de lei! Chiar mai important de atat! In cazul neindeplinirii obligatiilor catre Fondul de Mediu, riscati sa dotorati sume uriase Fondului – pana la zeci de mii de euro!

Totul despre Fondul pentru Mediu: taxe, contributii, penalitati este un produs care va arata:

  • ce taxe si contributii datorati Fondului pentru Mediu;
  • cat anume datorati;
  • cum declarati si platiti aceste taxe si contributii;
  • cum evidentiati taxele si contributiie in documentele de vanzare si in contabilitate.
Este esential sa stiti sa va calculati si sa gestionati taxele si contributiile, deoarece exista extrem de multe confuzii in aceasta directie, iar lucrarea Totul despre Fondul de Mediu: taxe, contributii, penalitati, limpezeste in mod profesionist toate aspectele sensibile ale OUG nr. 196/2005, cu toate modificarile ulterioare (sunt 12 astfel de modificari in total!).

Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
Pachete produse
Ghidul Directorului SRL Ghid practic de Securitate si Sanatate in Munca Modele si Formulare de Legislatia Muncii si Salarizare Obligatorii Pentru Institutiile Publice Pret standard999.60 RON Pret promotional799.05 RON Economisiti 200.55 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2017-03-22 12:19:18
Adaugat de:

Da, stiu, mediul este important... dar parca am prea multe taxe de platit!


Spune-ti parerea despre
Totul despre Fondul de Mediu: taxe, contributii, penalitati
5 - 4 =
x
Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017
"Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017"