Portal Codul fiscal, abonament 12 luni, Consultanta PREMIUM pentru contabili

Portal Codul fiscal, abonament 12 luni, Consultanta PREMIUM pentru contabili

Nota actuala: 0 / 5
Stoc disponibil
Livrare gratuita
Autor(i):
Pagini:
N/A
Format:
portal
Anul aparitiei:
2011
Editura:
RENTROP & STRATON
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 1514.1 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Scapati de stresul modificarilor Codului Fiscal!

Beneficiati ZILNIC de consultanta specializata personalizata
cu abonamentul pe 12 luni la Portal Codul fiscal!

Abonamentul la PortalCodulfiscal.ro va ofera:

  • Acces total la o baza de date cu peste 39.700 de intrebari si raspunsuri din domeniile Contabilitate, Fiscalitate, Impozit pe profit, oricand si din orice locatie 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana.
  • Consultanta personalizata asigurata de specialisti din domeniul fiscal-contabil cu posibilitatea de a adresa 30 de intrebari pe toata perioada abonamentului. Termenul in care veti primi raspunsurile solicitate in scris consultantilor nostri este de MAXIMUM 72 de ore.
  • Posibilitatea de a primi solutiile specialistilor direct in casuta dvs. de email!
  • Consultanta personalizata telefonica, o data la doua saptamani, miercuri, in intervalul orar 17:15 – 19:15. Primiti raspunsul PE LOC la orice intrebare fiscal-contabila!
  • Accesul la informatia din portal se face oricand si din orice locatie! Astfel, 24 de ore pe zi, 7 zile din 7, pe tot parcursul abonamentului, 47 de specialisti va stau la dispozitie!
  • Varianta pe mobil a PortalCodulfiscal.ro: • m.portalcodulfiscal.ro – pentru accesare rapida si usoara, oriunde v-ati afla;
  • Newsletterul electronic zilnic ce contine probleme si solutii mereu noi si de actualitate – totul ca dvs. sa ramaneti conectat la informatia fiscal-contabila atat de valoroasa.
  • Reglementari contabile si acte normative;

Cum utilizez site-ul:

PortalCodulfiscal.ro este un serviciu, accesibil doar pe baza de abonament platit.

Pentru a avea acces la informatiile din PortalCodulfiscal.ro si pentru a beneficia de consultanta, trebuie sa va inregistrati si sa va activati contul, achitand contravaloarea abonamentului, 1514.1 lei TVA inclusa/12 luni.

Accesati sectiunea drepta/sus a portalului – "Inregistrare cont". Odata completate toate campurile cerute, apasati butonul "Trimite". Veti primi imediat, in casuta de email pe care ne-ati furnizat-o, un mesaj prin care sunteti rugat sa confirmati inregistrarea in portal si linkul pentru descarcarea unei facturi proforma.

Imediat ce se confirma plata abonamentului, contul dvs. devine activ si puteti utiliza informatia din portal si sa adresati propriile intrebari specialistilor nostri, timp de 12 luni.

Pachete produse
CD Contabilitatea stocurilor Totul despre decontari CD Consilier Calculatia Costurilor Pret standard1,064.70 RON Pret promotional693.00 RON Economisiti 371.70 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

2013-08-27 14:44:58
Adaugat de:

este os ursa foarte buna de informatii

2013-08-27 14:43:15
Adaugat de:

la cat se schimba legislatia este singura cale de a avea toate informatiile.

2013-08-20 15:42:51
Adaugat de:

Foarte buna initiativa dvs. Am reusit sa econimisesc foarte mult.


Spune-ti parerea despre
Portal Codul fiscal, abonament 12 luni, Consultanta PREMIUM pentru contabili
8 + 8 =