PFA. II. IF. Noua forma de organizare in 2017.

PFA. II. IF. Noua forma de organizare in 2017.

Nota actuala: 5 / 5
Disponibil in curand
Autor(i):
Format:
CD
Anul aparitiei:
2017
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 137.55 RON

Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Conform datelor ANAF, la 30 noiembrie 2016, in Romania erau 384.823 de contribuabili inregistrati ca PFA/II/IF. O tinta importanta pentru Fisc, asadar, ca potentiala sursa de venituri pentru bugetul de stat, mai ales ca cei mai multi dintre acesti contribuabili nu au o pregatire fiscal-contabila si pot fi usor victime ale unor abuzuri din partea inspectorilor.

Daca faceti si dvs. parte din randul acestor contribuabili sau daca intentionati sa va infiintati un PFA, va oferim exact ceea ce va trebuie: un ghid practic extraordinar, care va protejeaza 100% in fata Fiscului!

Nu uitati, o simpla amenda in domeniul fiscal este de la 500 de lei in sus, ca sa nu mai vorbim de amenzi de mii de lei sau de fapte care pot constitui motiv de dosar penal (sau, cel putin, asa va sperie inspectorii ANAF).

Astfel, profitand de faptul ca dvs. nu sunteti contabil (si nici nu aveti un contabil care sa va asiste), inspectorii pot aborda foarte usor o strategie de intimidare si nu vor ezita niciodata sa va fluture prin fata posibilitatea de a vi se intocmi dosar penal pentru evaziune fiscala, chiar daca stiu foarte bine ca orice instanta ar respinge din start actiunea lor ca fiind complet nefondata!

Va oferim un ghid care va arata limpede care este legislatia fiscala la zi aplicabila in cazul PFA, cum trebuie interpretata si ce capcane ascunde. Dar, mai ales, acest ghid va arata pas cu pas ce aveti de facut in orice situatie in care intrati in contact cu organele fiscale si cum sa fiti pregatit in fata trucurilor si a metodelor lor de intimidare. 
Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
Pachete produse
Totul despre pontaj si programul de lucru Diurna legala in Romania si in strainatate Pret standard191.10 RON Pret promotional124.95 RON Economisiti 66.15 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2017-05-07 12:56:37
Adaugat de:

eu sunt specialist in ssm si psi, am un pfa cu ajutorul caruia imi desfasor activitatea. Ce speriata a fost contabila mea anul trecut, imi tot spune ca nu stie cum sa gaseasca o solutie ca sa nu devin micro. Am cautat impreuna si cele mai bune informatii au venit din aceasta lucrare. va multumim :)


Spune-ti parerea despre
PFA. II. IF. Noua forma de organizare in 2017.
2 + 5 =
x
Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017
"Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017"