Declaratia 101. Modificari de ultima ora

Declaratia 101. Modificari de ultima ora

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Format:
CD
Anul aparitiei:
2017
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret vechi: 139.65 RON
Pret actual: 99.75 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Declaratia 101. Modificari de ultima ora este o lucrare in conformitate cu cele mai recente prevederi legale, care explica in amanunt procedura corecta de completare si de depunere si care limpezeste totodata aspectele sensibile, prin studii de caz foarte sugestive. 

Aceasta lucrare aduce raspunsuri atat la intrebari simple precum : “Cum se completeaza corect Declaratia?”, “Care sunt cele mai frecvente greseli pe care le putem face?”, “Care sunt modalitatile de depunere a Declaratiei?”, “Ce se intampla daca nu depunem Declaratia?” etc., dar si lamuriri in cazul unor situatii complexe precum: declararea si plata impozitului pe profit in functie de tipul contribuabilului, deductibiliatatea anumitor cheltuieli la calculul impozitului pe profit, deductibilitatea limitata a unor cheltuieli specifice, impozitarea rezervelor din reevaluarea mijloacelor fixe, etc.

Retineti!
Depunerea si completarea Declaratiei 101 poate pune probleme chiar si celor mai experimentati contabili, de aceea este important sa stiti ca va puteti baza pe un material de exceptie, care sa contina cadrul legislativ actualizat, dar si explicatii concrete in functie de situatiile controversate care pot aparea. 
Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
Pachete produse
CD Proceduri contabile pentru ONG CD Formularele obligatorii pentru Departamentul Contabilitate CD Manual de Politici Contabile pentru ONG Pret standard761.25 RON Pret promotional494.55 RON Economisiti 266.70 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2017-04-19 13:13:30
Adaugat de:

chiar contine toate informatiile. felicitari si multumiri!


Spune-ti parerea despre
Declaratia 101. Modificari de ultima ora
3 + 6 =