CD Consilier TVA

CD Consilier TVA

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Livrare gratuita
Autor(i):
Format:
CD
Anul aparitiei:
2007
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 697.2 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

CD Consilier TVA - Solutia unica a tuturor problemelor dvs. legate de TVA


Acum aveti la indemana 2 instrumente 100% practice:

1) CD Consilier TVA - adresat in special comunitatii fiscal-contabile din Romania, isi propune solutionarea concreta si eficienta a problemelor majore care va afecteaza activitatea zilnica. Va usureaza vizibil munca, va economiseste timpul si banii.

2)  Acces GRATUIT la serviciul de consultanta personalizata: in scris si telefonic in cadrul servicului INFOTEL.


Consilier TVA va ofera solutii profesioniste verificate, perfect legale si imediat aplicabile pentru problemele dvs. de TVA.


ATENTIE! Codul fiscal s-a modificat din nou si a adus zeci de noi reglementari privind TVA!


Toate acestea nasc o serie de controverse si atrag noi amenzi si sanctiuni. In calitate de abonat la “Consilier TVA” aveti acces la orice modificare legislativa aparuta noapte, dezbatuta pe larg cu explicatii si studii de caz edificatoare si consultanta specializata.

Care sunt avantajele utilizarii CD-ului Consilier TVA?

Datorita soft-ului revolutionar incorporat, marca Rentrop & Straton, unic pe piata din Romania, CD Consilier TVA va permite:

Instalare si utilizare extrem de facile;
Activare facila pe baza unui cod usor de obtinut de la Serviciul Clienti sau accesand www.clienti.rs.ro;
Acces rapid la informatie prin: cuprins cu link-uri active ce va conduc direct la articolul cautat si motor de cautare dupa cuvinte cheie.

Acces de oriunde, oricand;

Actualizare informatiei timp de 12 luni sau ori de cate ori este cazul – a aparut aseara ceva nou in Monitorul oficial privind TVA? La prima ora a diminetii CD-ul dvs. contine exact acea modificare, insotita, desigur, de comentariile specialistilor. Cu 1 singur click!


3 motive pentru care ar trebui sa spuneti imediat: «DA, vreau sa comand CD Consilier TVA!»

  • Primiti CD Consilier TVA cu serviciul de actualizare a informatiilor timp de 12 luni. In maximum 7 zile lucrarea va fi pe biroul dvs., adusa de un curier special. Costurile expeditiei sunt suportate de noi. Veti beneficia in continuare de o eficienta sursa de informare in domeniul TVA.
  • NU riscati niciun leu pentru ca beneficiati de GARANTIE timp de 30 de zile. Daca in acest interval de timp constatati ca lucrarea nu se ridica la nivelul asteptarilor dvs., o puteti returna in ambalajul original si primiti integral suma achitata.
  • Lucrarea va ofera sute de solutii cu aplicabilitate practica imediata. Va economiseste timpul de informare, de rezolvare a problemelor, va scuteste de drumurile la consultantul fiscal si va salveaza banii! Beneficiati de opiniile specialistilor, de experienta lor practica in solutionarea problemelor fiscale controversate.

Calitatea de abonat la Consilier TVA va asigura urmatoarele produse si servicii:

  • Lucrarea CD Consilier TVA;
  • Consultanta GRATUITA personalizata prin e-mail pe adresa consiliertva@rs.ro prin intermediul celor 14 intrebari si telefonic timp de 12 luni in fiecare miercuri in intervalul orar 17.15 – 19.15;
  • Actualizarea informatiilor timp de 12 luni;
  • Newsletterul electronic Tax Alert, va pune la dispozitie cele mai des intalnite probleme de fiscalitate primite in cadrul serviciului de consultanta;
  • Serviciul INFOLEX – prin care puteti solicita si obtine gratuit documente, acte normative si legi din sfera TVA, in maximum 48 de ore prin posta, fax sau email. Rapid, practic, economic.
  • Serviciul special ALERTER TaxesiImpozite – dedicat in exclusivitate dvs. Va aduce direct pe ecranul computerului dvs. noutati de ultima ora din domeniul fiscalitatii si contabilitatii.
  • Acces la lucrarea in format PDF, online - oricand si de oriunde aveti conexiune la Internet (in platforma RSPRO.ro la care aveti acces imediat ce se confirma plata abonamentului dvs.).

Indiferent ce problema de TVA aveti, fie ca e legata de aplicarea sistemului TVA la incasare, calculul TVA, rambursare TVA, de decont TVA sau de achizitii intracomunitare, CD Consilier TVA are toate aceste informatii pentru dvs.: trimiteri catre articolele din Codul fiscal, sfaturi de aplicare, comentarii, recomandari, sfaturi si atentionari ale specialistilor in TVA, toate insotite de studii de caz si exemple practice.Pachete produse
CD Contabilitatea stocurilor Totul despre decontari CD Consilier Calculatia Costurilor Pret standard1,064.70 RON Pret promotional693.00 RON Economisiti 371.70 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2014-09-24 17:20:28
Adaugat de:

eu nu prea am incredere in genul asta de publicatii, am luat acest consilier cand a fost introdusa masura TVA la incasare. contrar asteptarilor este o lucrare de care nu ma mai pot lipsi. Bravo!


Spune-ti parerea despre
CD Consilier TVA
1 + 2 =