CD Capcanele comertului online

CD Capcanele comertului online

Nota actuala: 4 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Pagini:
99
Format:
CD
Anul aparitiei:
2017
ISBN:
978-606-672-839-3
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret vechi: 159.6 RON
Pret actual: 127.05 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

CD Capcanele comertului online este UNICA lucrare ce aduna la un loc toate informatiile care-ti sunt necesare pentru a-ti proteja afacerea online!
 • Te ajuta sa te pui la adapost de necazuri pe care nici nu le banuiesti: cu consumatorii, cu autoritatile, cu concurenta, cu FISCUL, cu partenerii de afaceri!
 • Te fereste de un posibil dezastru: sa-ti vezi site-ul/magazinul online inchis, banii pierduti, marfa confiscata dupa ce ai platit mii de euro, dosar penal si cu procese pentru despagubiri uriase!
 • Iti confera cunoastere, siguranta si temelie solida afacerii tale online!
 • In plus, iti salveaza banii!

Alege acum SECURITATEA si PROTECTIA pe care cunosterea legislatiei, pe intelesul tau si in interesul tau, ti le ofera! Comanda pe loc exemplarul tau din lucrarea pe CD Capcanele comertului online! A fost gandit si alcatuit special pentru actualii sau viitorii posesori de afaceri online!

Lucrarea trateaza teme precum:
 • Legislatia privind procedurile corecte in comertul electronic - Afla ce se intelege prin “vanzarea la distanta” si care sunt modalitatile efective de operationalizare in practica.
 • Fiscalitatea pentru vanzarea online in Romania si in lume - Descopera ce obligatii fiscale de inregistrare si de declarare iti revin in aceste cazuri. Este vanzarea online “caz atipic”, din punct de vedere al TVA? Cum tratezi, din punct de vedere fiscal al TVA, achizitiile prin internet de la furnizori din UE? Dar din afara UE? Difera obligatiile fiscale care iti revin, daca privim operatiunile respective „in oglinda”, in sensul ca firma din RO nu este client, ci furnizor in cadrul acelorasi operatiuni?
 • Sanctiunile penale - Care sunt si cum se pedepsesc? Despre criminalitatea informatica, evaziunea fiscala, protectia datelor cu caracter personal, drepturile de autor - acestea fiind numai cele mai „vizibile” domenii. Ca sa nu mai vorbim de „maruntisuri” necunoscute, adevarate “buturugi mici” care pot sa-ti rastoarne afacerea si sa-ti anuleze efortul si toata investitia!
 • Promovarea online a produselor - Capitolul in care descoperi cat de plina de capcane legislative este operatiunea amintita si care-ti precizeaza aspecte importante ce nici macar nu-ti trec prin cap!
 • Datele personale - Despre o mica inexactitatea si cum atrage aceasta controalele si amenzile pe capul tau.
 • Coordonatele incheierii contractelor – cum sa te protejezi in relatia cu partenerii (te ajuta Noul Cod civil, dar si legislatia specifica).
 • Protectia consumatorului - Capitolul cuprinde puzderia de prevederi, de la cele general aplicabile, la cele cu aplicabilitate speciala in comertul online. Tot aici gasesti rezolvarea litigiilor cu consumatorii, inventata recent in Europa.
 • Cum sa te feresti inteligent de: incalcarea dreptului de autor, a dreptului la marca, de copierea site-ului (da, altii pot face bani de pe urma ideilor tale!), de concurentii care incalca legea... si cum sa nu incalci chiar tu legea, fara macar sa banuiesti.
Precum vezi, subiecte variate care pot raspunde pe loc intrebarilor tale! Mai mult, iti pot oferi solutii verificate, legale si chiar “portite” legislative pe care numai specialistii le pot deslusi in textul de lege! Totul ca tu sa actionezi sub scutul legii, dar in interesul tau!

Comanda acum exemplarul tau din Capcanele comertului online - UNICUL tau ghid pentru cunoasterea legislatiei specifice afacerilor din mediul online! NU te culca pe-o ureche considerand ca gasesti totul pe net!
Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
Pachete produse
Bacalaureat 2018. Teste rezolvate la limba si literatura romana – profil real Bacalaureat 2018. Teste rezolvate la limba si literatura romana – profil umanist Pret standard136.50 RON Pret promotional100.80 RON Economisiti 35.70 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 4 / 5 )2017-11-20 10:43:54
Adaugat de:

este foarte bine sa ai un astfel de material inainte de lansarea magazinului online. pe mine m-a scutit de multe nereguli.


Spune-ti parerea despre
CD Capcanele comertului online
10 - 9 =