CAS si CASS pentru angajatii part-time 2017

CAS si CASS pentru angajatii part-time 2017

Nota actuala: 0 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Pagini:
27
Format:
PDF
Anul aparitiei:
2017
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
19%
Pret actual: 59.5 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Ce inseamna pentru angajatori, modificarea Codului Fiscal privind contributiile datorate pentru angajatii part-time? Aflati care sunt contributiile CAS si CASS pentru angajatii part-time in 2017!

Lucrarea CAS si CASS pentru angajatii part-time 2017 este disponibila instantaneu pe platforma online www.rspro.ro. O puteti accesa pe baza unui username (codul de client) si a unei parole (CUI-ul societatii/ CNP) dupa confirmarea platii pretului lucrarii: doar 50 lei + 19% TVA (59.5 lei)!
Datele de acces pentru logare sunt: codul de client si CUI-ul societatii. Tot aici, puteti consulta oricand, de oriunde aveti acces la internet si folosind orice device toate produsele pe care le-ati achizitionat de-a lungul timpului. Va bucurati de propria biblioteca virtuala, GRATUIT!
IMPORTANT!
Cel mai bine puteti intelege implicatiile acestei masuri urmarind exemple de calcul si studii de caz, care va vor arata limpede ce inseamna, pentru angajatori, aceasta modificare a Codului Fiscal! Gasiti astfel de informatii in lucrarea CAS si CASS pentru angajatii part-time 2017!

Va reamintim, lucrarea contine:
• studii de caz
• exemple de calcul
• comentarii ale specialistilor
• implicatii fiscal-contabile

Pachete produse
Ghidul Directorului SRL Ghid practic de Securitate si Sanatate in Munca Modele si Formulare de Legislatia Muncii si Salarizare Obligatorii Pentru Institutiile Publice Pret standard999.60 RON Pret promotional799.05 RON Economisiti 200.55 RON
Adauga pachetul in wishlist

Spune-ti parerea despre
CAS si CASS pentru angajatii part-time 2017
9 - 3 =
x
Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017
"Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017"