Alternative legale la CIM conform modificarilor din Noul Cod Fiscal

Alternative legale la CIM conform modificarilor din Noul Cod Fiscal

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Pagini:
300
Format:
CD
Anul aparitiei:
2016
ISBN:
978-606-672-704-4
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 151.2 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere


9+1 Alternative legale si avantajoase la CIM
conform modificarilor din Noul Cod Fiscal


Cu totii ne confruntam cu o intrebare esentiala la inceput de an: ce a mai ramas valabil din „vechile” Alternative la CIM? O alta controversa majora se refera la avantajele PFA versus avantajele unei microintreprinderi.

Unii spun ca microintreprinderea este cea mai buna varianta! Dar, oare, sunt si conditii in care putem folosi PFA in favoarea noastra?
Altii sunt confuzi in ceea ce priveste conventia civila si reglementarile ei in noul Cod fiscal. 


De asta noi va propunem acum lucrarea UNICAT: "9+1 Alternative legale la CIM conform modificarilor din Noul Cod Fiscal"!

Comandati acum exemplarul dvs. si dispuneti acum de:
  • informatii noi cu privire la ceea ce va asteapta, informatii aprofundate, acolo unde e greu de inteles cum puteti interpreta legea in favoarea dvs.;
  • toate prevederile pe care le puteti combina in favoarea dvs., sustinute de noile temeiuri legale si argumente pertinente in conformitate cu noul Cod fiscal si normele metodologice de aplicare
  • detalii si explicatii pentru aspectele ce creaza nelamuriri;
  • elementele de noutate si modalitati prin care sa le adaptati in favoarea dvs.;
  • modele de contracte verificate, de necontestat de catre cei de la Finante.

Lucrarea “9+1 alternative legale la CIM conform modificarilor din noul Cod fiscal” va arata exact ce aveti de facut pentru a folosi oricare dintre alternative. Profitati de indicatiile, comentariile si interpretarile corecte si coerente asupra prevederilor aplicabile!

In plus, primiti:
  • modalitatile perfect legale de a plati minimum de impozite si contributii, explicate in cel mai mic amanunt;
  • explicatii adaptate Noilor Coduri fiscale
  • clauze beton si modelele de contracte
  • solutii pentru a sti ce sa faceti si cum sa ocoliti capcanele legii, ba chiar sa le folositi in favoarea dvs. acolo unde Fiscul nu s-a gandit ca s-ar putea!
  • explicatiile detaliate despre contributiile minime platite in fiecare situatie.
Comandati acum exemplarul dvs.: ”9+1 alternative legale la CIM conform modificarilor din Noul Cod Fiscal” - UNICA lucrare existenta pe piata de specialitate care coroboreaza noul Cod Fiscal si normele metodologice de aplicare, Codul muncii, Codul Civil si Codul de procedura civila, pentru a va oferi solutii avantajoase financiar, in perfecta concordanta cu legislatia romana in vigoare!
Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
Pachete produse
Ghidul Directorului SRL Ghid practic de Securitate si Sanatate in Munca Modele si Formulare de Legislatia Muncii si Salarizare Obligatorii Pentru Institutiile Publice Pret standard999.60 RON Pret promotional799.05 RON Economisiti 200.55 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2016-01-26 11:52:54
Adaugat de:

noile modificari aduse de Codul fiscal au bulversat pe toata lumea, nici nu mai stiam cum pentru ce sa optez (pfa sau microinteprindere). am lamurit toate neclaritatile cu acest cd. multumesc!


Spune-ti parerea despre
Alternative legale la CIM conform modificarilor din Noul Cod Fiscal
5 - 4 =
x
Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017
"Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017"