50 de umbre ale fiscalitatii

50 de umbre ale fiscalitatii

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Anul aparitiei:
2017
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 99.75 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Ce neclaritati majore ascund Codul fiscal si Codul de procedura fiscala? Cu ce probleme concrete se confrunta contabilii in aplicarea prevederilor legale? Exista probleme care apar mai frecvent decat altele?

Cartea "50 de umbre ale fiscalitatii" raspunde extrem de sugestiv acestor intrebari

Este o lucrare realizata in baza celor aproape 15.200 de spete sosite de la inceputul acestui an pe adresa Grupului de consultanta Rentrop & Straton – consecinta atat a complexitatii legislatiei fiscale in vigoare, cat si a deselor modificari operate de legiuitor pe parcurs.

Plaja de subiecte abordate in aceasta lucrare este foarte larga!
Spetele din "50 de umbre ale fiscalitatii" sunt foarte diverse, gasiti aici probleme sensibile si controversate legate de:
• TVA
• Impozit pe profit
• Completarea declaratiilor
• Achizitii intracomunitare
• Inspectia fiscala 

Iar solutiile sunt furnizate de experti de top, solutii care respecta atat litera cat si spiritul actelor normative in domeniu. Aflati-le chiar acum!
Pachete produse
CD Contabilitatea stocurilor Totul despre decontari CD Consilier Calculatia Costurilor Pret standard1,064.70 RON Pret promotional693.00 RON Economisiti 371.70 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2017-11-10 16:32:43
Adaugat de:

Recunosc, am cumparat cartea din cauza titlului (stiam ca am garantie si o pot returna!), dar am gasit o multitudine de lucrurui utile in acest cd. felicitari!


Spune-ti parerea despre
50 de umbre ale fiscalitatii
6 + 9 =