Ghid practic Excel pentru elevi

Ghid practic Excel pentru elevi

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Pagini:
150
Format:
A5
Anul aparitiei:
2017
ISBN:
978-606-672-878-2
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 99.75 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

De ce este VITAL pentru copilul dvs. sa 
invete sa lucreze cu programul Microsoft Excel!

Va oferim lucrarea Ghid practic Excel pentru elevii de liceu si gimnaziu!
Contine o metoda revolutionara de invatare a acestui program, bazata pe fise!

Lucrarea Ghid practic Excel pentru elevi este axata pe chestiuni mai prietenoase, mai accesibile, dar foarte importante, deoarece ele constituie temelia programului Excel:
* formatarea unui document
* lucrul cu celule
* formule si functii
* diagrame
* grafice
Lucrarea Ghid practic Excel pentru elevi il familiarizeaza pe copilul dvs. cu programul Excel si ii ofera abilitatea de a lucra la un nivel superior cu toate functiile de baza ale acestui program.

Noutatea pe care o aduce lucrarea «Ghid practic Excel pentru elevi»!
Noutatea consta in faptul ca pe langa partea teoretica (explicatii pe intelesul unui novice, reguli si solutii), gasiti aici o generoasa parte practica bazata pe fise rezolvate, cu scop de verificare si evaluare a abilitatilor de intelegere si insusire a informatiilor.

Practic, la sfarsitul fiecarui capitol sunt fise de lucru pentru exersare si fise de lucru pentru aprofundare, excelent structurate din punct de vedere pedagogic pentru asimilarea si consolidarea cunostintelor.

Aceasta metoda pentru invatarea programului Excel, constand in pagini de explicatii + fise de lucru rezolvate, este una inovativa, dar cu o eficienta extraordinara! Nu este nevoie de un cadru didactic, materialul este excelent structurat si poate fi asimilat perfect!

Ganditi-va la viitorul copilului dvs.! Ghid practic Excel pentru elevi este primul pas al copilului dvs. spre o cariera de succes, ca adult!
Pachete produse
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online Propriul meu plan de afaceri Pret standard191.10 RON Pret promotional153.30 RON Economisiti 37.80 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2017-11-10 16:42:43
Adaugat de:

Eu am cumparat varianta pentru adulti si m-a ajutat foarte mult, asa am decis sa cumpar si pentru fiul meu. A invatat foarte multe.


Spune-ti parerea despre
Ghid practic Excel pentru elevi
1 + 4 =