Dictionar 1000+ cuvinte scrise separat sau impreuna

Dictionar 1000+ cuvinte scrise separat sau impreuna

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Pagini:
156
Format:
A6
Anul aparitiei:
2017
ISBN:
978-606-672-908-6
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 46.2 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

“O data” sau “odata”? “De mult” sau “demult”? “Niciun” sau “nici un”? Gramatica limbii romane ascunde nenumarate capcane daca nu suntem atenti la sensurile sau contextele care fac ca un anumit cuvant sa fie scris legat sau nu. De cate ori nu ati simtit nevoia sa verificati daca ati scris corect un astfel de cuvant?

Zi de zi ne lovim de extrem de multe situatii in care e nevoie sa ne asiguram ca am scris corect! Un e-mail oficial, un mesaj protocolar, o prezentare intr-o sedinta importanta! Daca noi, ca adulti, ne confruntam cu astfel de probleme, nu uitati ca si cei mici, de la clasele primare si cele gimnaziale, au acum sansa de a invata, de la bun inceput, corect si eficient cum se scriu aceste cuvinte! Fiind inca la o varsta la care mintea e ca un burete, copiii au nevoie de un suport educational extraordinar!

Va doriti sa-i protejati de grijile de dinaintea unui test la limba romana? Vreti sa va asigurati ca cei mici vor stapani la perfectie gramatica limbii romane pentru tot restul vietii? Manualele scolare nu reusesc sa cuprinda decat o mica parte de teorie si doar cateva exemple! Nimic suficient pentru cat de multe sunt aceste cuvinte care apar in schimb la examene si in viata de zi cu zi!

Asigurati copilului dvs. un viitor stralucit oferindu-i cele mai bune materiale educationale pentru invatarea gramaticii limbii romane! Profitati de sansa fantastica de a avea propriul exemplar tiparit din Dictionar 1000+ cuvinte scrise separat/impreuna, cuvinte compuse, cuvinte cu sunete duble!

Acest dictionar UNIC face lumina in domeniul gramaticii pentru toti elevii ciclului primar si gimnazial!

Structurat impecabil, cu exemple nenumarate, explicatii, definitii si solutii, elevii vor intelege pentru totdeauna cand scriem, de exemplu: 
  • o data/odata; de mult/demult; tot o data/totodata
  • bunastare, dar buna crestere 
  • niciun/nici un
  • se scrie de asemenea sau deasemenea?
  • niciodata/nici o data; cum se cade/cumsecade; binedispus/bine dispus
  • totuna/tot una, oarecare/oare care 

Acestea sunt doar o mica parte din ceea ce veti descoperi in Dictionar 1000+ cuvinte scrise separat/impreuna, cuvinte compuse, cuvinte cu sunete duble, bazat pe reglementarile lingvistice academice in vigoare (DEX '16 si DOOM2).

Atentie! Dictionarul include si analizeaza peste 1000 de situatii, excluzand orice dubiu asupra modului in care se scriu si se folosesc corect cuvintele in propozitii/fraze!

Dictionarul 1000+ cuvinte scrise separat sau impreuna este ajutorul valoros pe care oricine e bine sa-l aiba in casa sau la birou! Fiindca la tot pasul se ivesc situatii cand veti avea nevoie de el!
Pachete produse
Bacalaureat 2018. Teste rezolvate la limba si literatura romana – profil real Bacalaureat 2018. Teste rezolvate la limba si literatura romana – profil umanist Pret standard136.50 RON Pret promotional100.80 RON Economisiti 35.70 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2017-09-12 11:25:09
Adaugat de:

Am luat dictionarul pentru fiica mea, e clasa a IV-a si imi doresc sa nu aiba de infruntat prea multe obstacole la scoala. Fiindca au multe materii si timpul de invatat e limitat, dictionarul acesta e perfect fiindca include niste explicatii demne de lauda! Ilinca invata singura din el si sunt mandra de ea! Face exercitiile, imi spune zi de zi ce diferente a mai gasit.


Spune-ti parerea despre
Dictionar 1000+ cuvinte scrise separat sau impreuna
8 - 6 =