Culegere teste rezolvate limba romana si matematica clasa a II-a

Culegere teste rezolvate limba romana si matematica clasa a II-a

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Pagini:
152
Format:
carte
Anul aparitiei:
2017
ISBN:
978-606-672-818-8
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret vechi: 72.45 RON
Pret actual: 57.75 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Colectia de teste care ii vor ajuta pe copiii dvs. sa se familiarizeze cu modelul nou de evaluare

Testele sunt elaborate dupa modelul PISA (folosit de Ministerul invatamantului si recomandat de Uniunea Europeana) si sunt in conformitate cu programele de invatamant in vigoare.

Dragi parinti, va atentionam in mod clar ca aceste teste nu vor fi vazute precum corvoade. Nu sunt lectii lungi, plictisitoare si chinuitoare, cum ne amintim noi, de pe vremuri. Sunt teste distractive, teste care pun logica la munca, sarcini care au ca punct de pornire texte literare, imagini si reprezentari schematice. In cateva cuvinte, discutam despre testele menite sa schimbe ce trebuia schimbat de mult timp in sistemul educational, uneori prea rigid si prea rece.

Nimic nu trebuie invatat pe de rost. Nici macar teoremele si regulile de care tinem cont in limba romana sau in matematica. Cum asa? Simplu! Le deducem in mod logic, insa nu toti copiii vor fi asa de privilegiati. De aceea va recomandam sa comandati chiar acum testele care va vor ajuta copiii sa faca un pas in fata!


IN PLUS, puteti verifica rezultatele si cunostintele copilului dvs. Testele sunt insotite si de rezolvari 100% corecte si complete, redactate de catre autorii testelor, specialisti cu vechime in cariera profesorala si in lucrul cu elevii din ciclul primar!

Pachete produse
CD Manual de politici contabile 2018 Newsletter Monitorul Contabil Pret standard583.80 RON Pret promotional416.85 RON Economisiti 166.95 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2018-02-13 13:20:12
Adaugat de:

de cand ii caut fiului meu un astfel de ajutor...Ma bucur tare mult ca am gasit acest caiet!


Spune-ti parerea despre
Culegere teste rezolvate limba romana si matematica clasa a II-a
4 + 9 =