Culegere de limba engleza. Clasele IX-XII

Culegere de limba engleza. Clasele IX-XII

Nota actuala: 4 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Pagini:
360
Format:
A5
Anul aparitiei:
2017
ISBN:
978-606-672-830-0
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret vechi: 199.5 RON
Pret actual: 168 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Elevii de liceu pot invata Engleza ALTFEL cu aceasta culegere

Limba engleza, cea mai importanta limba de circulatie internationala, este astazi de nelipsit in orice colt al lumii. Turismul, studiile, dezvoltarea relatiilor sunt facilitate de cunoasterea limbii engleze, o limba comuna pentru sute de nationalitati de pretutindeni.

Limba engleza nu este simplu de invatat pe cont propriu, in special de catre elevii de liceu care sustin limba engleza la examenul de BAC.

Oferiti-i copilului dvs. Culegerea de Limba Engleza pentru Clasele IX –XII cu Fise de lucru practice, pentru a descoperi, pas cu pas, secretele limbii engleze.

Culegerea contine 200 de fise de lucru atent selectate pentru a-i servi ca suport de invatare copilului dvs. Insotite de explicatii usor de inteles, fisele de lucru ofera exercitii practice cu ajutorul carora elevul va incepe sa invete urmatoarele:
  • scrierea corecta a cuvintelor
  • expresii si cuvinte noi
  • gramatica limbii engleze
  • exprimarea corecta
  • diferenta dintre notiuni asemanatoare

Fisele sunt grupate intr-un biblioraft elegant, de dimensiune A5, intr-un format care i se potriveste oricarui adolescent. Asimilarea si consolidarea cunostintelor este asigurata datorita structurii excelente din punct de vedere pedagogic, realizata de un colectiv de autori coordonati de prof. Daniela Ionescu.

Chiar mai mult, culegerea contine si teste menite sa ii ajute pe elevi sa simuleze examenul de BAC la Limba Engleza.

Fiind structurata pe module, culegerea este formata dintr-o parte teoretica si una practica, in concordanta cu programa scolara in vigoare.

Spre deosebire de cursurile costisitoare care ii plictisesc pe elevi si care le consuma foarte mult din timpul liber, culegerea cu fise practice este o alternativa utila, eleganta, in ton cu tendintele din zilele noastre.

Iata cateva dintre cele mai importante elemente de Limba Engleza pe care le poate invata un elev al claselor IX-XII:
  • Citirea, scrierea si folosirea limbii engleze
  • Partile de vorbire si folosirea corecta a acestora
  • Comparatii
  • Conditionale
  • Cuvinte, expresii, gramatica si imbogatirea vocabularului in domenii precum: cultura, arta, sport, muzica, sanatate, hobby, moda, tehnologie.

Oferiti copilului dvs. sansa de a avea cat mai multe reusite pe plan personal si profesional, indemnandu-l sa faca primul si cel mai simplu pas spre Limba Engleza!
Pachete produse
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online Propriul meu plan de afaceri Pret standard191.10 RON Pret promotional153.30 RON Economisiti 37.80 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 4 / 5 )2017-04-26 11:27:53
Adaugat de:

Este interesant cum baiatul meu a invatat dintr-o culegere tot ce nu a putut invata la scoala. Vocabularul lui s-a imbunatatit mult si acum isi ajuta si alti colegi sa invete limba engleza. Cel mai important este ca nu ne mai facem griji pentru examenul de BAC.


Spune-ti parerea despre
Culegere de limba engleza. Clasele IX-XII
7 + 10 =