Caiet de lucru - Teste practice de limba si literatura romana pentru clasele V-VIII

Caiet de lucru - Teste practice de limba si literatura romana pentru clasele V-VIII

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Pagini:
268
Format:
A4
Anul aparitiei:
2017
ISBN:
978-606-672-907-9
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 68.25 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Invatatul poate fi si distractiv!
Alegeti testele practice de limba si literature romana pentru clasele V-VIII!

Structurat in asa fel incat elevul sa poata aprofunda si invata cu drag materia, Caietul de lucru – Teste practice de limba si literatura romana pentru clasele V-VIII este o sursa extraordinara pentru a invata definitiv si in mod inteligent materia celor patru ani si pentru a-i ajuta pe elevi sa se pregateasca pentru examenul de admitere la liceu!

Cat de mult va doriti reusita copilului dvs.? Si cat de repede v-ati dori sa primiti cartea care il poate ajuta pe orice elev din clasele V-VIII sa invete cu drag si usurinta limba si literatura romana?

Testele respecta programa aprobata de Ministerul Educatiei Nationale

Dupa rezolvarea acestora, copilul dvs. va fi extrem de pregatit pentru testele din timpul anului scolar! Iar asta fara sa simta ca a depus mult efort sau ca a fost pedepsit in timpul lui liber! Va fi sigur de reusita sa si increzator datorita felului in care acest caiet de lucru il ajuta sa inteleaga materia! 

In Caietul de lucru – Teste practice de limba si literatura romana pentru clasele V-VIIIregasiti materia celor 4 ani de studiu, structurata inteligent si pentru a facilita intelegerea cerintelor si rezolvarea cu brio a testelor!

Tot ce au nevoie sa stie elevii despre limba si literatura romana, acum intr-un singur loc! Descoperiti cum timpul dedicat lectiilor poate avea si teme distractive! Incercati Caietul de lucru – Teste practice de limba si literatura romana pentru clasele V-VIII!

Prin aceasta lucrare, copilul dvs. va indragi limba si literatura romana si va scapa de orice stres cauzat de testele la aceasta materie! Cerintele din manual vor deveni usor de inteles si de rezolvat odata cu parcurgerea Caietului de lucru pe care vi-l punem chiar acum la dispozitie!
Pachete produse
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online Propriul meu plan de afaceri Pret standard191.10 RON Pret promotional153.30 RON Economisiti 37.80 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2017-09-12 13:33:44
Adaugat de:

Am emotii mai mari decat fiica mea care va sustine evaluarea anul acesta. Se descurca binisor la romana, nu i-am pus inca meditator. Ea singura mi-a spus ca se va descurca si fara dupa ce i-am cumparat acest caiet de lucru. Ma bucur sa descopar ca un astfel de caiet, bine intocmit, poate inlocui cu brio niste costuri pe care nu ni le puteam permite timp de un an! Multumesc editurii!


Spune-ti parerea despre
Caiet de lucru - Teste practice de limba si literatura romana pentru clasele V-VIII
3 + 4 =