Bacalaureat 2018. Teste rezolvate la limba si literatura romana – profil real

Bacalaureat 2018. Teste rezolvate la limba si literatura romana – profil real

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Pagini:
256
Format:
A4
Anul aparitiei:
2017
ISBN:
978-606-672-937-6
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 68.25 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Teste in conformitate cu 
programa BAC la limba si literatura romana 2018

Copilul dvs. se afla in fata unui pas important din viata lui: examenul de bacalaureat, altadata numit si examenul de maturitate. 

Sunteti ingrijorat? E normal! Pentru ca trecerea cu bine a examenului de bac inseamna: accesul la o anumita facultate, ba chiar si un loc in strainatate unde se pot face studiile academice, o anumita profesie si deci un anumit drum in viata.

Divizia Invatamant din cadrul Rentrop & Straton si colectivul de autori condus de doamna profesor Cristina Scurtu vin acum in sprijinul elevilor care vor sustine examenul de bacalaureat sesiunea 2018!

Propunerea noastra, concreta si la obiect, vizeaza proba de Limba si literatura romana si cuprinde 50 de teste REZOLVATE, care urmaresc fixarea notiunilor specifice din programa Ministerului pentru profilul real.

Comandati acum pentru copilul dvs. culegerea Bacalaureat 2018. Teste rezolvate la limba si literatura romana – profil real.

De la Eminescu la Eugen Lovinescu

Lucrarea ajuta elevul sa se pregateasca in mod corespunzator diversele genuri si specii literare – de la basmul cult, la balada, nuvela, roman, comedie, drama, poezie pana la roman modern sau critica literara.

In culegere se gasesc texte ce includ autorii studiati la clasa: Mihai Eminescu, Ion Creanga, I. L. Caragiale, Ioan Slavici, George Bacovia, Lucian Blaga, Tudor Arghezi, Ion Barbu, Mihail Sadoveanu, Liviu Rebreanu, Camil Petrescu, George Calinescu, Marin Preda, Nichita Stanescu, Marin Sorescu, Titu Maiorescu, Eugen Lovinescu.

Comandati acum lucrarea pentru profilul real! Ii asigura asimilarea completa a tuturor temelor si autorilor studiati la clasa! Rezolvarea corecta si in timp util a subiectelor similare celor ce se regasesc pe foaia de examen! Respectand intocmai cerintele pentru nota 10!

Achizitionati acum pentru copilul dvs. lucrarea care-i asigura:
  • pregatirea temeinica la limba si literatura romana pentru bacalaureat
  • asimilarea modului corect de tratare si rezolvare a unor subiecte tip examen
  • antrenament pentru rezolvarea subiectelor de examen in timp 
  • siguranta si incredere in fortele proprii
  • reusita de nota 10 la proba scrisa de limba si literatura romana a examenului de bacalaureat!

Este ceea ce va doriti, nu? Va aduce linistea generata de decizia inteleapta privind sprijinul acordat copilului dvs.! Pentru un examen trecut cu 10!

Pachete produse
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online Propriul meu plan de afaceri Pret standard191.10 RON Pret promotional153.30 RON Economisiti 37.80 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2017-12-20 12:19:49
Adaugat de:

Nu stiu cum sunt tratate subiectele in culegerea pentru uman, dar sunt multumita ca cea pentru real acopera toata tematica ceruta pentru examen si inca intr-un mod foarte potrivit pentru niste elevi care au in cap doar calculatoare, informatica si materii de real. Astfel si ei se pot pregati pentru proba de romana in mod corespunzator.


Spune-ti parerea despre
Bacalaureat 2018. Teste rezolvate la limba si literatura romana – profil real
9 - 1 =