Audiobook Meditatii la limba romana pentru gimnaziu

Audiobook Meditatii la limba romana pentru gimnaziu

Nota actuala: 3 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Pagini:
N/A
Format:
CD
Anul aparitiei:
2014
ISBN:
978-606-672-324-4
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
19%
Pret vechi: 89.25 RON
Pret actual: 71.4 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Am dezvoltat instrumentul de lucru care ii asigura copilului dvs. exact pregatirea de care are nevoie!

Este vorba de Audiobook-ul "Meditatii la limba romana pentru gimnaziu", in fapt un set de materiale care il invata pe copilul dvs. cum sa trateze materia intr-o maniera adaptata perfect programei scolare stabilita de Minister.

Pe audiobook sunt “disecate” toate tipurile de cerinte posibile, legate de:

  1. rezumate si caracterizari
  2. texte la prima vedere
  3. moduri de expunere
  4. texte argumentative
  5. compuneri libere

Audiobook-ul va ofera:

  • exemple de subiecte tratate cap-coada, expuse intr-o maniera ideala de invatare
  • explicatii usor de inteles despre notiunile teoretice de baza (ce inseamna specie literara, ce inseamna descriere obiectiva sau procedee de expresivitate)
  • recomandari privind modul cum trebuie intelese si tratate subiectele, recomandari care ii asigura copilului repere de mare ajutor si care ii permit sa-si dezvolte imaginatia
Ajutati-va copilul sa se imprieteneasca cu limba si literatura romana, in modul descris mai sus, si nu veti mai avea nicio emotie, la niciun examen! 

Comandati ACUM Audiobookul Meditatii la limba romana pentru gimnaziu! Este cea mai buna decizie pe care o puteti lua pentru viitorul copilului dvs.!

Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
Pachete produse
Ghid practic de Securitate si Sanatate in Munca CD Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic 125 de modele si formulare vitale in SSM Pret standard565.95 RON Pret promotional240.45 RON Economisiti 325.50 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 3 / 5 )2015-08-06 10:01:32
Adaugat de:

Va rugam sa ne oferiti si varianta tiparita sau cel putin varinta pe CD..noi parintii ne cunoastem f bine copiii, iar varianta prezentata sub forma de audiobook nu este cea mai inspirataMultumesc pentru intelegere...astept cu nerabdare si alte variante de prezentare a meditatiilor la limba romana si matematica clasele V-VIII (gimnaziu)

( 5 / 5 )2014-04-15 13:48:11
Adaugat de:

Copilul meu este incantat de aceasta modalitate de a invata, ii permite sa faca mai multe lucruri in acelasi timp. Sper ca si rezultatele sa se vada la examen...

( 1 / 5 )2014-02-18 10:11:39
Adaugat de:

Nu este audiobook. Este un soft limitat la 3 coduri de activare. Eu mi-as fi dorit un audiobook ( carte auzita) care sa poata fi ascultata si in masina si pe un dvd player . Limitarea la existenta unui calculator si la 3 coduri de activare nu-mi place. Este un soft care ar trebui folosit cel putin patru ani , ceea ce este imposibil de facut pe un calculator la care are acces un copil ce isi incarca multe jocuri .( poate necesita reincarcarea sistemului de operare destul de des si deci pierderea cheii de activare.)


Spune-ti parerea despre
Audiobook Meditatii la limba romana pentru gimnaziu
10 - 7 =
x
Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017
"Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017"