Planul de conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor

Planul de conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor

Nota actuala: 4 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Anul aparitiei:
2018
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 57.75 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere


Cand ai nevoie de planul de conturi? In permanenta!

 "Planului de Conturi General. Functiunea si Corespondenta conturilor 2018" este
instrumentul de lucru esential pentru tine!


Acum ai la dispozitie Planul de conturi general si functiunea conturilor, in format tiparit, de buzunar - lucru care te va ajuta enorm in activitatea ta!

Practi, ai la dispozitie un memorator care contine tot planul general de conturi valabil in 2018, in conformitate perfecta cu Ordinul 1802/2014, cu modificarile ulterioare. In plus, acesta contine functiunea conturilor si corespondenta. Tiparit color, elegant si cu un design foarte atractiv, acest memorator isi va dovedi instantaneu utilitatea si te va insoti permanent de-acum inainte!

De ce am ales varianta tiparita? Iti prezentam doar 4 avantaje:

1) Il poti purta intodeauna cu tine si sa-l consulti ori de cate ori ai nevoie, pentru ca incape fara probleme in geanta sau intr-un buzunar.

2) Este foarte usor de studiat – tehnoredactarea prietenoasa si aerisita iti permite sa ajungi imediat la clasa sau grupa de conturi dorita.

3) Este accesibil in orice moment, nu trebuie descarcat online, deci nu depinde de capriciile conexiunii la Internet, nu se viruseaza, nu devine inutil daca ti se termina bateria la smartphone sau la laptop.

4) Economie importanta de timp - in mai putin de 15 secunde ai informatia dorita.

El este ghidul vital care iti permite exprimarea corecta si exacta, in cifre, a tot ceea ce se intampla in firma din punct de vedere economic. Este ghidul care, pana la urma, iti permite sa iti faci meseria.

Iti recomandam cu toata caldura sa ai acest ghid in forma sa cea mai simpla, cea mai eficienta si cel mai usor de utilizat: "Planului de Conturi General. Functiunea si Corespondenta conturilor 2018", in format tiparit!


Comanda ACUM "Planului de Conturi General. Functiunea si Corespondenta conturilor 2018"!
Pachete produse
CD Contabilitatea stocurilor Totul despre decontari CD Consilier Calculatia Costurilor Pret standard1,064.70 RON Pret promotional693.00 RON Economisiti 371.70 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri


Spune-ti parerea despre
Planul de conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor
7 - 4 =