Operare SAGA. Exemple practice si recomandari

Operare SAGA. Exemple practice si recomandari

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Pagini:
180
Format:
CD
Anul aparitiei:
2017
ISBN:
978-606-672-932-1
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 115.5 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere


CD Operare SAGA. Exemple practice si recomandari va ofera exemple practice si recomandari!


Ghidul contine exemple grafice (print screen-uri din program) si explicatii pentru o multitudine de situatii practice, informatii esentiale pentru obtinerea de rapoarte corecte din punct de vedere contabil si fiscal.


  • Meniul „Fisiere” – deosebit de important pentru verificarea furnizorilor si clientilor, definirea analiticelor in planul de conturi, setarea gestiunilor in functie de tipul de activitate, definirea articolelor, definirea operatiilor automate, definirea centrelor de cost si evidenta salariatilor;
  • Meniul „Operatii” – aveti acces la exemple reprezentate grafic pentru diverse tipuri de situatii, atat in lei cat si in valuta. Atentie! Pentru fiecare din aceste operatiuni, veti regasi si monografia completa.
  • Meniul „Situatii - Listari” - cuprinde rapoartele de lucru de care aveti nevoie. Regasiti exemplificari grafice cu pasii de urmat pentru tiparirea diferitelor tipuri de rapoarte precum:
- Fise de cont;
- Balante sintetice;
- Balante analitice;
- Balante furnizori/clienti;
- Balante stocuri;
- Registre obligatorii;
- Jurnale de TVA;
- Situatii stocuri;
- Situatii financiare anuale/semestriale etc.

  • Meniul „Diverse” – util pentru automatizarea cheltuielilor/veniturilor in avans, intocmire foi de parcurs, diverse situatii manageriale.
  • Meniul „Administrare” – contine recomandari utile, cu exemple ilustrate, pentru configurarea salariilor, definirea de serii si numere documente, definire/restrictionare utilizatori, operatiuni cu baza de date, modificari conturi.
Comandati ACUM exemplarul dvs.! Scapati de posibilele neclaritati!
Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
Pachete produse
CD Manual de politici contabile 2018 Newsletter Monitorul Contabil Pret standard583.80 RON Pret promotional416.85 RON Economisiti 166.95 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2017-11-10 16:26:08
Adaugat de:

este exact ce aveam nevoie! Capitolul care pune accent pe operarea manuala a articolelor contabile in Saga este de un real ajutor.


Spune-ti parerea despre
Operare SAGA. Exemple practice si recomandari
10 - 7 =