Circulara Contabilului Roman

Circulara Contabilului Roman

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Livrare gratuita
Autor(i):
Pagini:
12
Format:
A4
Anul aparitiei:
2013
ISBN:
ISSN:2344–5599
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 689.85 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Circulara Contabilului Roman
Publicatia de Elita a specialistilor din domeniu


Circulara Contabilului Roman se vrea publicatia lunara care sa graviteze in centrul universului contabil. Cele mai ardente probleme sunt de gasit AICI. Cele mai problematice situatii isi gasesc rezolvarea AICI. Cele mai interesante dezbateri si studii de caz vor fi mereu prezente AICI.

Avantajele tale:
  • Informatii pretioase, in format condensat. Nu iti va lua o vesnicie sa te pui la punct cu tot ce se petrece in lumea contabililor.
  • Date oferite de experti care cunosc toate noutatile din domeniu. Ai sansa sa vezi lucrurile din perspectiva potrivita, la momentul potrivit.
  • Ai posibilitatea sa investesti in viata ta profesionala in mod continuu, fara eforturi majore. Nu ai nevoie de cursuri care sa iti rupa ore intregi din timpul tau. Nu ai nevoie de acreditari ultra-scumpe. Nu ai nevoie decat de publicatia potrivita, in formatul cel mai avantajos cu putinta.

Cele 4 avantaje majore pe care vi le ofera publicatia “Circulara Contabilului Roman”:

1. Va prezinta in fiecare numar cca . 10 solutii complete pentru probleme frecvente si controversate din domeniul fiscal-contabil, impreuna cu recomandarile specialistilor.

Important! Problemele sunt incadrate in contextul general al legislatiei fiscal-contabile, astfel incat conexiunile cu alte aspecte sensibile din legislatie devin foarte evidente.

2. Va ofera temeiul legal pe care se bazeaza solutiile respective

3. Are grija de timpul dvs., propunandu-va articolele scurte si la obiect, astfel incat solutiile se inteleg rapid

4. Va permite sesizarea si retinerea facila a aspectelor celor mai importante, gratie tehnoredactarii elegante, cu casete si intertitluri usor de urmarit.

Abonati-va acum la Revista Circulara Contabilului Roman si primiti garantat:
12 editii ale revistei, in format tiparit
Acces la continutul revistei si online, in platforma RSPRO
Newsletterul zilnic Alerta Contabila - sunteti informat cu privire la ultimele noutati legislative in domeniul fiscal – contabil.

Profitati ACUM Circulara Contabilului Roman la pretul de 657 lei + 5 % TVA = 689.85 lei (TVA inclusa).

Investiti in profesionalismul dvs. si luati-va acum un aliat puternic: Circulara Contabilului Roman!
Pachete produse
CD Proceduri contabile pentru ONG CD Formularele obligatorii pentru Departamentul Contabilitate CD Manual de Politici Contabile pentru ONG Pret standard761.25 RON Pret promotional494.55 RON Economisiti 266.70 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 4 / 5 )2013-12-02 15:02:50
Adaugat de:

Decat sa stau in fiecare dimineata sa ma uit pe toate ziarele de specialitat si pe alte forumuri, am zi ca mai bine apelez la o publicatie de specialitate. Sunt foarte bucuroasa ca am ales aceasta revista.

( 5 / 5 )2013-12-02 15:00:51
Adaugat de:

m-am tot sfatuit cu colega mea sa vedem care este cea mai avantajoasa varianta pentru noi, aveam de ales intre Circulara si o alta publicatie. Am ales circulara pentru ca stiam de garantia de 90 de zile si am ajuns la concluzia ca a fost cea mai buna varianta.


Spune-ti parerea despre
Circulara Contabilului Roman
4 + 6 =
x
Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017
"Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017"