CD Consilierul Verde al Contabilului

CD Consilierul Verde al Contabilului

Nota actuala: 4 / 5
Stoc disponibil
Livrare gratuita
Autor(i):
, , ,
Anul aparitiei:
2014
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 1013.25 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Consilierul verde al Contabilitabilului – este o lucrarea pe CD cu actualizare non-stop! Instrumentul care iti ofera cea mai profesionista informare si consultanta personalizata de specialitate, ori de cate ori ai nevoie!

Lucrarea pe CD Consilierul Verde al Contabilului contine peste 900 de pagini de informatie legislativa privind contabilitatea: leasing, active, situatii financiare, contabilitatea impozitelor si taxelor, operatiuni de trezorerie, fuziunea societatilor comerciale, contabilitatea de gestiune, Standarde Internationale de raportare financiara, capitaluri proprii, venituri TVA.

Ai la dispozitie:
 • Definitii si concepte
 • Legislatie aferenta fiecarui domeniu, reglementari in vigoare
 • Comentarii si recomandari din partea specialistilor din Grupul de Experti Contabili Rentrop&Straton
 • Tehnici viabile de implementare a legislatiei in practica de zi cu zi
 • Sudii de caz rezolvate, exemple de inregistrari contabile corecte si avantajoase, monografii privind cele mai frecvente situatii din activitatea de zi cu zi, din diverse domenii

Doar calitatea de abonat al lucrarii va permite accesul GRATUIT la urmatoarele 5 beneficii speciale:
 • Serviciul de actualizare (12 luni): lunar pe toata perioada abonamentului primiti informatii noi pe cd, sub forma de actualizare, care modifica sau completeaza continutul Consilierului.
 • Serviciul de Consultanta de specialitate personalizata:
 1. prin telefon (SAPTAMANAL martea in intervalul 17:00-19:00);
 2. prin email puteti adresa 14 intrebari, pe adresa consilier@rs.ro: In maximum 48 de ore va trimitem, prin e-mail, un raspuns detaliat.
 • Serviciul electronic gratuit „Alerter Contabilitate” – stiri fierbinti din domeniul fiscal-contabil si cazuri practice foarte utile in activitatea dvs.
 • Acces la lucrarea in format PDF, online – oricand si de oriunde aveti conexiune la Internet (in platforma www.rspro.ro la care aveti acces imediat ce se confirma plata abonamentului dvs.).
 • Serviciul electronic gratuit „Alerter Contabilitate” – va oferta stiri fierbinti din domeniul fiscal-contabil si cazuri practice
 • Newsletter-ul GRATUIT Alerta Contabila - de luni pana vineri beneficiati de studii de caz, stiri, monografii contabile foarte utile in activitatea dvs. fiscal-contabila.

Comandati acum CD Consilierul Verde al Contabilului si beneficiati de GARANTIA de 30 de zile.

Profitati ACUM si achizitionati CD Consilierul Verde al Contabilului la pretul de 1013.25 lei (TVA inclusa). Investiti in profesionalismul dvs. si luati-va acum un aliat puternic: CD Consilierul Verde al Contabilului!
Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
Pachete produse
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online Propriul meu plan de afaceri Pret standard191.10 RON Pret promotional153.30 RON Economisiti 37.80 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 4 / 5 )2014-04-10 11:21:27
Adaugat de:

Eu sunt la inceput de cariera si ma tot rugam de colegii de birou sa imi explice unele lucruri pe care nu le cunosteam sau nu le interpretam corect. Cand am auzit de acest consilier, am zis sa il achizitionez sa vad daca ma poate ajuta... este incredibil cat de mult imi este de folos.Chiar si colegii mai vechi apeleaza acum la el.


Spune-ti parerea despre
CD Consilierul Verde al Contabilului
3 + 9 =