Management si inspiratie

Management si inspiratie

Nota actuala: 0 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Pagini:
288
Format:
15,5 x 23,5
Anul aparitiei:
2010
ISBN:
978-973-722-315-9
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret vechi: 34.65 RON
Pret actual: 17.85 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-45

Descriere

Se stie ca managementul implica in mod necesar oameni. A construi relatii eficiente, abilitatea de a lucra cu acestia, dar si cu echipe de lucru se invata. Pentru a avea succes, un manager trebuie sa indeplineasca mai multe roluri si functii, dar, mai mult decat orice, are nevoie de INSPIRATIE pentru a obtine REZULTATE REMARCABILE.

Autoarea cartii, Judith Leary-Joyce, este cunoscuta prin pasiunea sa de a crea medii corespunzatoare de munca si manageri care cunosc arta "de a infaptui ceva impreuna cu alti oameni".

Cartea relateaza experientele unor manageri inspiratori, care stiu sa patrunda pana in "inima managementului", infruntand nu fantasme, ci provocari, conducand oameni, si nu roboti intorsi cu cheita. In paginile ei puteti descoperi bucuria de a auzi impresiile pozitive ale oamenilor in plan real: "Este un manager cu adevarat bun!"

Din afirmatiile managerilor, aflam ca munca aceasta nu este usoara. Dar rezultatele sunt fantastice. Gandirea este provocata. E ca si cum v-ati imagina un univers de alta dimensiune, unde timpul si spatiul nu mai au acelasi sens. Deodata, deschideti ochii si... nimic nu este plasmuit, iar voiajul imaginativ nu a existat nicicand.

"Sa conduci un mare centru de servicii pe autostrada cere oameni care sunt motivati si care sa lucreze eficient 24/7. Minunata carte a lui Judith m-a ajutat sa-mi mentin echipa inspirata, concentrata si multumita."

Simon Sandall, Site Director, RoadChef

Veti descoperi ca managerii inspiratori inteleg diferenta dintre un lider si un manager. In fiecare MANAGER exista un LIDER, dar...

"Fiecare LIDER trebuie sa coordoneze, iar fiecare MANAGER trebuie sa conduca."
De fapt, managerul – sursa de inspiratie "imbratiseaza si se bucura de cele doua perspective, folosindu-le pe amandoua pentru binele oamenilor si al organizatiei". (capitolul 14 – Liderul din fiecare manager)

"Cartea MANAGEMENT si INSPIRATIE starneste gandirea si este pragmatica. Ofera tactici utile si planuri de actiune pentru obtinerea succesului intr-o gama variata de discipline ale managementului, cu reguli pentru a va indruma in fiecare etapa. Un ghid util de-a lungul carierei, aceasta carte va conduce, cu siguranta, spre succes."


Mark Horsfield, Professional Development Manager, Microsoft

"Aceasta nu este o oarecare carte despre management: este o carte importanta despre DUMNEAVOASTRA. Abunda in sugestii utile legate de cum sa va integrati in echipa, cum sa faceti fata situatiilor dificile si sa recunoasteti succesul. Garantez ca aceasta carte va va imbunatati performanta ca manager."

Detectiv-inspector Peter Rigby – Cheshire Constabulary
Pachete produse
Ghid practic Power Point Ghid practic Excel Pret standard168 RON Pret promotional105 RON Economisiti 63 RON
Adauga pachetul in wishlist

Spune-ti parerea despre
Management si inspiratie
10 - 2 =
x
Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017
"Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017"