Album de Caricaturi - Viata in firma

Album de Caricaturi - Viata in firma

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Pagini:
N/A
Format:
Carte
Anul aparitiei:
2012
ISBN:
N/A
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 51.45 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Viata in firma

Un album de lux cu 60 de super-caricaturi pe teme de afaceri, care va vor face sa radeti cu lacrimi!

Ati lucrat vreodata intr-o firma privata sau de stat, mica sau mare?
Atunci cu siguranta veti recunoaste in aceste caricaturi situatii foarte familiare, ce vizeaza relatiile tensionate cu sefii, promovarile aberante, salariile mici, favoritismele si, in general, toate acele disfunctionalitati care - nu-i asa? - alimenteaza barfele zilnice de la o cafea.

Aceste disfunctionalitati sunt surprinse cu un umor demential in acest album de exceptie "Viata in firma" - a carui lectura constituie reteta sigura pentru o portie zdravana de ras. Adica lucrul de care oricine are nevoie, cat mai des.

Mai mult, conditiile de lux in care a fost tiparit acest album il transforma in cadoul perfect intr-o multitudine de ocazii: atat ocazii obisnuite (o aniversare, o onomastica, o vizita la prieteni etc.), cat si ocazii de business- o intalnire cu un potential partener de afaceri, cu un client important sau cu orice persoana cu care doriti sa stabiliti de la bun inceput o relatie cordiala.

Recunoasteti, la fiecare intalnire de afaceri doriti sa faceti o prima impresie frumoasa. Si ce poate fi mai potrivit in acest sens decat un mic cadou? Ceva necostisitor, desigur, ca sa nu pareti deplasat, dar de mare efect, ceva care sa-l determine pe interlocutorul dvs. sa va priveasca de la bun inceput cu simpatie, astfel incat relatia sa demareze sub cele mai bune auspicii.

Nu credeti ca albumul "Viata in firma" ar fi cadoul perfect?
Aspect de lux
Continut savuros,
Pret accesibil
Efect garantat. 

"Rasul scurteaza enorm distantele dintre oameni", a spus odata comediantul danez Victor Borge. Transformati chiar acum o portie zdravana de ras in cadoul perfect pentru prietenii si cunostintele dvs. sau pentru colaboratorii dvs. in afaceri, viitori sau actuali.
Pachete produse
Ghidul Directorului SRL Ghid practic de Securitate si Sanatate in Munca Modele si Formulare de Legislatia Muncii si Salarizare Obligatorii Pentru Institutiile Publice Pret standard999.60 RON Pret promotional799.05 RON Economisiti 200.55 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2013-12-20 11:59:45
Adaugat de:

Dupa ce am schimbat trei joburi si mai multe departamente, inteleg perfect umorul ilustrat in aceasta carte. Poate fi inclusa in programa scolara...

( 5 / 5 )2013-11-21 16:15:28
Adaugat de:

Eu am cumparat pentru colegele mele de birou cate o carte ca asta, este foarte diferita de muntele de acte din birou si mai detasam si noi admosfera. Desenele sunt atat de amuzante si de bine realizate. O recomand cu mare drag... s-ar putea sa regasiti situatii prezente in firma dvs.

2013-08-21 17:07:05
Adaugat de:

Este un cadou potrivit


Spune-ti parerea despre
Album de Caricaturi - Viata in firma
4 + 10 =
x
Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017
"Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017"