3 culturi profitabile - Goji, Merisoare, Aronia

3 culturi profitabile - Goji, Merisoare, Aronia

Nota actuala: 4 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Pagini:
N/A
Format:
CD
Anul aparitiei:
2014
ISBN:
978-973-722-935-9
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 116.55 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Fa-ti propria afacere cultivand trei arbusti miraculosi care te pot imbogati!


Cine nu a aflat de efectele absolut miraculoase pentru sanatate ale merisorului? Dar de cele ale fructelor de Goji sau Aronia? Si daca nu ai aflat inca, iti spunem noi! Aceste fructe mici sunt cotate ca super-alimente, fiind unele dintre cele mai puternice antioxidante naturale din lume. Ca urmare, toti cei interesati de sanatate sunt potentialii tai clienti!

Spre exemplu, merisoarele sunt fructe magice care se gasesc din plin in muntii nostrii, dar foarte rar in magazine sau piete. Asta pentru ca sunt foarte cerute la export. De ce sa nu profiti de aceasta oportunitate?

In schimb, pentru fructele de Goji si Aronia, functioneaza importul. Ele au patruns doar de cativa ani pe piata romaneasca si arbustii se cultiva numai sporadic de o mana de intreprinzatori care au mirosit potentialul de afaceri al acestor fructe magice.


Iata avantajele principale ale afacerii:

•  fructele de Goji, merisoare si Aronia sunt foarte cautate atat in tara cat si la export si platite cu un pret pe masura

• investitia intr-o plantatie este modica si depinde de marimea suprafetei pe care vrei sa o cultivi

• concurenta este minima si cererea in crestere

• productivitatea acestor specii de arbusti fructiferi este foarte crescuta

in tara noastra exista posibilitatea sa producem culturi nepoluate, fructe ecologice pe care sa le exportam in toate tarile europene, unde poluarea este mult mai mare decat la noi.

Cea mai rentabila afacere creste chiar in gradina ta! Fa-ti propria afacere cu Goji, Aronia sau merisoare!

Cu siguranta una dintre cele mai profitabile afaceri agricole este cultivarea arbustilor fructiferi. Sa nu uitam interesul crescut al publicului larg pentru produsele naturale, eco sau bio. Cultivarea acestor specii de arbusti fructiferi in sistem ecologic promite profituri substantiale si multiple oportunitati de dezvoltare. 

Daca vei cultiva spre exemplu Goji, din anul 3 venitul obtinut de pe un hectar poate ajunge la 135.000 lei.

Ca sa incepi afacerea ai totul la dispozitie!

CD-ul “3 culturi profitabile – Goji, Merisoare, Aronia” te pune in tema cu aspectele esentiale ale acestei afaceri:

• Care sunt beneficiile celor trei tipuri de fructe

• Cultivarea arbustilor de Goji
– Lucrari in pepiniera pomicola
– Factori de mediu
– Lucrari in livada
– Inmultire
– Recoltare si uscare

• Cultura merisorului
– Factori specifici de cultivare si ingrijire
– Soiuri si zonare
– Lucrari de intretinere
– Recoltarea si uscarea

• Cultivarea arbustilor de Aronia– Soiuri si productivitate
– Lucrari de intretinere
– Mod de recoltare

• Furnizori de puieti si alte adrese utile

• Investitie si profit
 
• Modalitati de valorificare


Comanda acum exemplarul tau! Dobandeste ACUM cunoasterea de care ai nevoie pentru a demara afacerea ta cu Goji, Merisoare sau Aronia! Investeste ACUM primii bani in aceasta afacere! Doar 87,20 lei pentru CD-ul tau “3 culturi profitabile – Goji, Merisoare, Aronia”!

Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
Pachete produse
Ghidul Directorului SRL Ghid practic de Securitate si Sanatate in Munca Modele si Formulare de Legislatia Muncii si Salarizare Obligatorii Pentru Institutiile Publice Pret standard999.60 RON Pret promotional799.05 RON Economisiti 200.55 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2014-03-10 11:07:16
Adaugat de:

Ghidul, manualul, este ok, deoarece iti explica absolut tot despre planta, cat si despre intretinerea ei, chiar pana in punctul unde te indruma unde ai putea vinde fructele obtinute.De la A-Z.Voi incepe sa dezvolt aceasta afacere, bazata pe acest manual.Stima,B. Daniel

2014-01-19 13:32:38
Adaugat de:

Doresc si eu un ghid ptr.legume ecologice si un ghid pentru afacerea cu goji .Eu locuiesc in Italia ,platesc eu taxele de expediere .Asa procedez cu cei de la edituri care imi livreza cartile in limba romana.Va multumesc anticipat !

( 5 / 5 )2014-01-17 17:24:35
Adaugat de:

De multa vreme caut sa incep o afacere care sa imi fie potrivita si acum chiar cred ca aceasta este potrivita. Am achizitionat lucrarea si am vazut ca indepliesc majoritatea conditiilor necesare pentru demararea afacerii.


Spune-ti parerea despre
3 culturi profitabile - Goji, Merisoare, Aronia
9 - 8 =