Tehnici de invatare accelerata. Ghid dedicat parintelui responsabil si copilului eficient

Stoc disponibil
Adauga in cos
89,25 RON
Stoc disponibil
PMC: 89,25 RON
Contribuie activ la educatia copiilor! Afla despre invatarea accelerata!
5.00 / 5

2 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
-
Format:
online
ISBN:
978-606-672-922-2
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
TRANSPORT GRATUIT prin curier rapid
Informatie de specialitate
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Tehnici de invatare accelerata. Ghid dedicat parintelui responsabil si copilului eficient se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Draga parinte,

Inca din prima secunda a vietii, creierul absoarbe informatie, o prelucreaza si o foloseste atunci cand are nevoie de ea. Unii dintre noi avem capacitatea de a retine si de a ne insusi informatii in mod accelerat, iar altii intr-un ritm mai lent. Indiferent de caz, invatarea are loc pe tot parcursul vietii. 

Faptul ca un copil are abilitatea de a invata mult mai rapid decat un adult nu este un secret pentru nimeni. Copiii sunt mai creativi, pot invata limbi straine intr-un timp mult mai scurt si isi pot dezvolta o logica sanatoasa mai usor decat persoanele care se afla deja la varsta maturitatii. 

In ciuda acestui fapt, chiar si copiii pot avea dificultati in procesul de invatare. Tehnologia de care dispunem astazi ofera un acces la informatie fara precedent, care poate deveni coplesitor. Fiind bombardati cu informatii, atat copiii, cat si adultii, ajung sa filtreze cu dificultate informatia pe care o primesc. Astfel, invatarea de noi lucruri poate fi ingreunata. 
Capacitatea de a invata in mod accelerat este dorinta suprema a fiecaruia dintre noi. Cine nu si-ar dori sa poata sa sara peste zecile de ore de invatat pe de rost sau peste stresul pe care il presupune invatatul traditional? In zilele noastre, acest lucru este posibil atat in cazul adultilor, cat si in cazul copiilor. 

Metodele traditionale de invatare se dovedesc a fi din ce in ce mai greoaie si mai ineficiente. Timpul petrecut invatand in mod clasic se dovedeste a fi, deseori, timp pierdut. Cercetarile din domeniul stiintific au aratat ca procesele cognitive care stau la baza invatarii pot fi accelerate cu usurinta, atunci cand sunt aplicate tehnicile corecte. 

In acest sens, au fost detectate numeroase metode prin care, in special copiiii, pot asimila cunostinte mult mai usor, intr-un timp mult mai scurt. Metoda lecturii performate, tehnica lecturii analitice sau invatarea predictiv-evaluativa sunt doar trei dintre metodele si strategiile care iti pot redefini modul de a invata lucruri noi. 

Invatarea accelerata este un ansamblu de metode care ajuta la absorbirea mai rapida a informatiei, la crearea unei scurtaturi in drumul spre rezultatul dorit. 

Principalul avantaj al tehnicilor de superinvatare este faptul ca poti economisi mult mai mult timp. Scoala traditionala nu reuseste sa ii invete pe elevi, dar nici pe parintii lor modalitati de invatare eficiente. Din acest motiv, timpul dedicat invatarii este prost organizat. Astfel, copiii petrec prea putin timp cu parintii, activitatile lor comune sunt limitate, iar cunostintele pe care copiii le asimileaza in timpul scolii sunt uitate cu usurinta. 

Cele mai importante beneficii ale ghidului mentionate de utilizatorii acestuia sunt:
  • Dublarea puterii de concentrare si de invatare
  • Rezultate imbunatatite la invatatura
  • Economisirea timpului
  • Posibilitatea de a aplica tehnicile in orice domeniu

Ghidul ofera perspective ale psihologilor, profesorilor, parintilor, dar si a copiilor in ceea ce priveste invatarea. De asemenea, contine o introducere psihologica ce discuta elementele de la baza invatarii si descrie cele mai eficiente tehnici de superinvatare intr-un limbaj uzual. 

Doamna psiholog Adina Escu a scris acest ghid in urma a numeroase studii de caz si intalniri cu clienti care se confrunta cu aceleasi probleme. Dansa are o experienta indelungata in lucrul cu copii si adulti, fiind un profesionist cunoscator al comportamentului creierului uman si intelegand in detaliu ce trebuie sa facem pentru a beneficia la maximum de potentialul acestuia! Tehnicile prezentate au fost testate de-a lungul timpului, iar rezultatele au fost pe masura asteptarilor.
 
Daca iti place lucrarea Tehnici de invatare accelerata. Ghid dedicat parintelui responsabil si copilului eficient, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Tehnici de invatare accelerata. Ghid dedicat parintelui responsabil si copilului eficient. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
5.00 / 5
2 review-uri
5 stele (2)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
23 ianuarie 2018 18:58
Adaugat de: Crississ22

O carte foarte utila.

( 5 / 5 )
26 septembrie 2017 17:03
Adaugat de: loredana_pop66

am cumparat cartea pentru a-l ajuta pe fiul meu sa invete mai usor, avea cateva materii la care pur si simplu tocea... Am vazut ca aplicand cu el metodele acestea functioneaza si la adulti.

Spune-ti parerea despre
"Tehnici de invatare accelerata. Ghid dedicat parintelui responsabil si copilului eficient"

2 + 2 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
LIMBA SI LITERATURA ROMANA - Exercitii clasa a IV-a - Recapitulare pentru Evaluarea Nationala Teste de Evaluare Nationala clasa a IV-a - Limba Romana si Matematica Pret standard115,50 RON Pret promotional92,40 RON Economisiti 23,10 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x