Culegere de limba germana. Clasele V-VIII

Stoc disponibil
Adauga in cos
199,50 RON  (-16%)
168,00 RON
Stoc disponibil
PMC: 168,00 RON
Cea mai simpla metoda prin care copilul dvs. poate invata LIMBA GERMANA!
5.00 / 5

1 review Adauga propriul review
Pagini:
260
Format:
A5
ISBN:
978-606-47-0474-0
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantie 30 de zile
Informatie de specialitate
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Culegere de limba germana. Clasele V-VIII se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Cea mai simpla metoda prin care copilul dvs. poate invata LIMBA GERMANA! 

Limba germana concentrata intr-un biblioraft cu 200 de fise 
simple si distractive, concepute special pentru copiii din clasele V-VIII!

Va prezentam cea mai eficienta si mai rapida modalitate de a invata limba germana!
Metoda aceasta presupune ca exercitiile sa fie prezentate sub forma unor fise grupate intr-un biblioraft impunator, cu un scris usor lizibil si foarte “cool”, excelent structurate din punct de vedere pedagogic pentru asimilarea si consolidarea cunostintelor de vocabular si gramatica. 

Este vorba despre cca 200 de fise care sintetizeaza esentialul limbii germane, cu reguli si exceptii, si il prezinta intr-o modalitate foarte usor de retinut, cu exemple si exercitii. Si, desigur, printre fise sunt intercalate pagini de teorie, care concentreaza regulile de gramatica si pronuntie.
 
Reguli + exemple, iata formula ideala pentru intelegerea si memorarea eficienta a limbii germane!

Fara tocit, fara repetat permanent si fara invatat pe dinafara. Doar rezolvare de exercitii distractive si extrem de eficiente, care va permit sa va bucurati in scurt timp de progresele spectaculoase ale copilului dvs.:

* fixare profunda a informatiilor 
* vocabular bogat 
* exprimare corecta si eleganta, exact ca a unui vorbitor nativ de germana!

Copilul dvs. va vorbi pur si simplu o germana corecta si curata si va evita ezitarile, balbaielile si blocajele extrem de deranjante pentru interlocutor. Iar impresia pe care o va face va fi absolut deosebita.

Alte avantaje, pe termen mai lung:
 
1. o pregatire scolara/universitara/profesionala mai buna, datorita accesului la lucrari de specialitate din strainatate;
2. deschiderea orizonturilor, gratie lecturilor in limba germana;
3. sporirea creativitatii;
4. stabilirea de relatii fructuoase cu persoane din alte tari;
5. cresterea increderii in fortele proprii (acest lucru avand efecte benefice pe toate planurile).

Comandati chiar acum biblioraftul “Culegere de limba germana. Clasele V-VIII”! Copilul dvs. va fi incantat si va invata de placere!
Daca iti place lucrarea Culegere de limba germana. Clasele V-VIII, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Culegere de limba germana. Clasele V-VIII. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
5.00 / 5
1 review
5 stele (1)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
26 aprilie 2019 17:16
Adaugat de: Dorina

Progresele se vad rapid. Profesoara de germana deja m-a abordat sa-mi spuna ca e foarte multumita de felul cum se descurca fata mea. Si m-a intrebat daca i-am bagat meditator.

Spune-ti parerea despre
"Culegere de limba germana. Clasele V-VIII"

6 - 1 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
MATEMATICA - Exercitii si probleme clasa a IV-a - Recapitulare pentru Evaluarea Nationala Matematica distractiva pentru clasele a III-a si a IV-a Pret standard115,50 RON Pret promotional92,40 RON Economisiti 23,10 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x